Eigen evenement organiseren in Hof ter Linden

Welkom bij het kasteel Hof ter Linden!

Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende percelen bos en landbouwgronden.

Het kasteel en de koetshuizen zullen in de komende jaren nog gerestaureerd worden en in hun oude glorie hersteld.  Zo is op dit ogenblik de restauratie van beide koetshuizen en de omgeving in uitvoering. Dit zal einde 2017 worden afgerond. De restauratie van het kasteel zal pas van start gaan over enkele jaren.

In afwachting van de restauratie aan het kasteel zijn wij vanaf mei 2015 gestart met een “build-up” fase om zo de mogelijkheid te geven aan onze gasten om het kasteel te ervaren in een uniek en exclusief kader. Geniet van het kasteel in een staat zoals de adellijke familie het enkele jaren geleden heeft achtergelaten en voel je zelf eens kasteelheer/vrouw.

Hof ter Linden biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke en/of private evenementen. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfect kader voor diverse activiteiten van 1 tot 250 gasten.

Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te mogen verwelkomen in het kasteeldomein van Hof ter Linden!


Publieke evenementen in Hof ter Linden

28 april 2017, lokale helden

Meer info volgt.

10 september 2017, Open monumentendag

Meer info volgt.

16 november 2017, huiskamerproject cultuur 2de editie

Meer info volgt.


Hoe hebben anderen Hof ter Linden ervaren

We kijken nog altijd met veel plezier terug op ons huwelijksfeest. 
Het was een mooi feest, door jullie heel goed gecoördineerd en geregeld. Wat blijft zijn de mooie herinneringen, het schitterende weer, de spelende kinderen in het park, de heerlijke hapjes, de bloemen, de mooie foto op het einde met bijna alle aanwezigen.
Het was een prachtige dag. 
Saskia & David (huwelijksfeest)
Eerst en vooral : wauw wat een toplocatie.
Niet alleen de binnenkant van het gebouw maar ook de sfeer die er hangt en de natuur ( zoals de vijver ) errond. Ik was aangenaam verrast , en het werd nog mooier 's nachts . Dit mede door het uitlichten van de sterkte punten van het gebouw en de omgeving . Jullie personeel zijn ook zeer gedreven in hun vak. 
Mijn besluit : ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking . Groetjes ! 
Digna (personeelsfeest)

Sfeerbeelden

meetings / personeelsfeesten / teambuilding activiteiten / seminaries / infosessie

huwelijksfeesten / recepties / verjaardagsfeesten / communiefeesten

private dining / tastings / product launches

Vernissages & kunst

Ontdek en beleef het kasteel in deze kortfilm!